0343-760150

Online consult

Maak een afspraak

Online consult

Wij hebben de mogelijkheid om u online te voorzien van een behandeling in de vorm van oefeningen, advies of om vragen te beantwoorden

Bij Fysioverbeek staat een veilige (werk)omgeving voor medewerkers, cliënten en bezoekers voorop.

In verband met het Corona virus, nemen wij hierin dan ook gepaste maatregelen.

Dit houd in dat u bij klachten, pijn, of op afspraak online met uw fysiotherapeut toch een behandeling kan laten plaatsvinden

Heeft u vragen? Neem contact op met ons.
Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Hans en Rien

Hoe werkt het?

U kunt via whatsapp contact met ons opnemen.

Via deze link kunt u via uw internetbrowser whatsapp openen op de laptop of pc, u kunt ook gebruik maken van uw telefoon. Denk eraan om ook uw camera te activeren op uw laptop of pc.

Via deze link kunt u naar Whatsapp voor op uw computer: https://web.whatsapp.com/

U kunt ook op het whatsapp icoontje klikken rechtsonderin de website, daarmee kunt u direct contact maken met een van onze fysiotherapeuten.

Mocht u problemen hebben of vragen dan kunt u ons ook bellen op:

06-45100538

Wij helpen u uiteraard graag verder en plannen een online consult met u in.

In overleg is het ook mogelijk om het consult te doen met de reguliere socialmedia chats, zoals facebookmessenger hiervoor moet u dit wel van te voren bij ons aangeven.

Neem contact op


Zo doen we het al jaren

Dit zal je ons nóóit horen zeggen! Door tientallen jaren ervaring, de nieuwste behandeltechnieken en de wetenschap te combineren hebben wij een methode ontwikkeld die alleen maar nog beter wordt. Een nieuwe kijk op blessures en pijn met gegarandeerd langdurig resultaat. Pijn wegnemen, blijven bewegen én de oorzaak aanpakken. Met 7 locaties zijn wij altijd dichtbij!

Open chat